meny-title.svg
Lunch, fika eller middag?

Nellie’s meny är så livfull att den är svår att fånga i skrift. Den styrs nämligen både av säsongens råvaror och lust. Men en sak är säker – det finns alltid ett brett utbud av goda, vällagade rätter av lokala råvaror, för alla smaker.

Exempel på meny

Napolitansk pizza som görs från grunden på klassiskt napolitanskt vis med finaste råvarorna både från vår närhet och mindre producenter i Italien. 

Nellie´s burgare på hembakat briochebröd med vår logga inbränd, nötfärs från Kilanda säteri, vår egna friterade klyftpotatis & tillbehör efter säsong. Smakrik Wrångebäcksost Tegel eller annan svensk ost, bacon från Erikssons chark. Ibland kör vi pulled beef eller pulled chicken i våra burgare, nötköttet har kokats i timmar i massa kryddor…

Nellie’s fisksoppa med tropiska smaker och lagom chilisting, toppad med räkor. Serveras med vår egna aioli och hembakat bröd.

Nellie’s Cesarinspirerade sallad med ugnsbakad majskycklingfilé och tillbehör som speglar vår tolkning av denna rätt.

Rejäl räkmacka på hembakat bröd.

No Waste! Vi tar vara på det mesta och ibland har vi extra maträtter som baseras på råvaror som behöver användas. 

Palsternackschips är vår grej! Vi toppar de flesta maträtterna med detta, och det älskas av barn som vuxna. 

Välsmakande alternativ för vegetarianer, veganer och allergiker. Vi köper t ex in svensk grillost som alternativ till kött i burgare & ceasarsallad. Veganska burgare finns med goda tillbehör. 

Amerikanska och svenska desserter som key lime pie red velvet cake och vår egna hemmagjorda glass. Mjölken hämtas på Kilanda säteri och rabarber och andra smaksättningar hittas i vår närhet.

Den dagsaktuella menyn hittar du alltid innanför dörren hos Nellies Diner. 

sv_SESwedish